Pârtiile din Rânca, locul IV în top 10 al preferințelor turiștilor

0
979

Jurnaliștii de la publicația online www.pe-plus.ro au inlus pârtiile din stațiunea montană Rânca pe locul IV în Top 10 al pârtiilor din România! Transalpina Ski Resort din județul Vâlcea este pe primul loc, potrivit acestora.

Zeci de mii de vizualizări a strâns știrea videa în care se vorbește și despre Rânca. „Stațiunea Rânca este cea mai renumită destinație de schi din Carpații Olteniei! A fost declarată ca având cel mai mare potențial turistic de iarnă nevalorificat din România! Este una dintre stațiunile cu cel mai lung sezon de schi, căci zăpada se depune în septembrie și se ia în mai. La capitolul cazare lasă de dorit. Au șase pârtii și una dintre ele are nocturnă!”, susțin cei de la site-ul www.pe-plus.ro

Aproximativ 10.000 de vizitatori au ajuns în zona montană Rânca în primele zile din 2018. Au funcționat toate pârtiile, oamenii s-au bucurat de un strat foarte bun de zăpadă. „A fost una dintre cele mai încărcate perioade, din punct de vedere turistic. Peste 10 mii de turiști au fost prezenți în zona Rânca. În momentul în care vorbește despre o saturație într-o stațiune, indiferent că este vorba de Rânca sau orice altă localitate, este clar că apar și nemulțumiri”, spune prefectul de Gorj, Ciprian Florescu la începutul acestei luni.

pe-plus.ro este platforma cu informatie video din domeniul ospitalitatii. Aici găsiți știri relevante, interviuri cu antreprenori vizionari, tendințe sau opinii.

Top 10 partii din Romania

Top 10 partii de ski din Romania. Cu ce completam topul?#videospitality #horeca #partiiski

Publicată de pe-plus.ro pe Sâmbătă, 30 decembrie 2017

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.