Doina Gorjului, spectacol de excepție la Madrid!

0
1719

Consiliul Județean Gorj participă, în parteneriat cu Ministerul Turismului, la Târgul Internațional de Turism „Feria Internacional de Turismo-FITUR”, care are loc în Madrid, Spania, în perioada 17-21 ianuarie. Artiștii Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” au susținut ieri un spectacol extraordinar în cadrul acestui eveniment grandios. Și în ultima zi a târgului, gorjenii vor întreține atmosfera de la standul României.

Reprezentanții Ministerului Turismului au postat pe pagina MT imagini de la spectacolul de muzică populară și dansuri tradiționale românești susținut de „Doina Gorjului” la standul României de la Târgul Internațional de Turism FITUR Madrid. Tradițiile și meșteșugurile românești sunt prezente la FITUR prin meșterii populari din Gorj, Nicolae Rotaru – cioplitor în lemn și Filomela Tistere – țesătoare. Consiliul Județean Gorj a pregătit, pentru ultimele 2 zile ale FITUR, spectacole folclorice prezentate de membrii Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Târgul Internațional FITUR din Madrid este cel mai important târg de turism pentru piețele ibero-americane. Reprezentanții României au promovat aici: circuitele culturale, turismul în natură, turismul rural, pachetele de tip city break, turismul activ și de aventură, turismul balnear și wellness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.