Pandurii a învins campioana Serbiei

0
780

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 4-2 în meciul amical disputat marți seară cu Steaua Roşie Belgrad. Golurile echipei Pandurii au fost marcate de Trifu, Pleaşcă şi Pîrcălabu de două ori.
Meciul a fost dominat de Pandurii. Steaua Roşie, formaţie calificată în Champions League, a folosit formula completă de echipă .

Antrenorul Petre Grigoraş a început meciul cu Steaua Roşie Belgrad cu următorul unsprezece: Lazar (46 Stanca)– Pleaşcă (80 Mărgărit), Bunoza, Vasiljevic (85 David), Acsinte (46 Grecu), Răuţă (85 Predescu), Nistor (85 Dănăricu), Voiculeţ (67 Pîrcălabu), Trifu (46 Bărbuţ), Munteanu (46 Unguruşan), Hora (46 Piţian).
Golurile echipei Pandurii au fost marcate de Trifu în min. 7, Pleaşcă în min. 50 din penalti şi Pîrcălabu în min. 68 şi 86.

 

Răducan, mulțumit

După acest meci preşedintele Narcis Răducan s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei concluzionând că fotbalul este pe un făgaş bun în Gorj: „După egalul cu Dinamo Zagreb, victoria împotriva echipei Steaua Roşie Belgrad, care a folosit toti titularii în teren, reprezintă o victorie mare, de moral pentru tinerii noştri jucători, şi o confirmare că indiferent de pierderi, fotbalul merge înainte pe un făgaş bun în Gorj.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.