Pandurii a învins ASA Târgu Mureș și a urcat pe locul doi în Liga I. Meciul a fost extrem de dur

0
716

Pandurii a învins, în această seară, în primul meci din play-off, echipa ASA Târgu Mureș cu 2-0, după un meci foarte dur din partea fotbaliștilor formației oaspete. Golurile au fost marcate de Vasiljevic, în minutul 49, după o lovitură cu capul, și de Hora din penalti, în minutul 73.

Fotbaliștii echipei din Târgu Mureș au încas patru cartoșane roșii și patru galbene, în timp ce Pandurii a primit două cartonașe galbene. Aproape de la începutul meciului și până la final, fotbaliștii echipei oaspete au căutat să-i faulteze cât mai dur pe jucătorii de la Pandurii. ASA a reclamat un fault de cartonaș roșu la Vasco, după care au început duritățile. Din fericire, niciun fotbalist de la Pandurii nu suferit vreo accidentare.

Dan Nistor, căpitanul echipei gorjene, a spus că Pandurii țintește cât mai sus: „Suntem bucuroși că am câștigat. Am început play-offul cu dreptul și sperăm că țintim mai sus. Sper să facem o întreagă Oltenie fericită“.
Săpunaru a spus că a fost primul meci din cariera lui de o asemenea durtitate: „Suntem fericiți că am câștigat cele trei puncte, deși nu ne-am dorit ca în acest fel. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Nu am mai întâlnit un asemenea meci. Nu ne gândim la titlu. Noi ne batem pentru un loc cât mai sus“.

Antrenorul Edi Iordănescu s-a ales cu un cucui, fiind lovit probabil de un obiect aruncat din tribună. Antrenorul nu a înțeles duritatea jucătorilor de la echipa oaspete. „Era important să începem bine. Ne bucurăm că am început bine play-off-ul. Felicit ASA pentru parcursul de până aici, dar ASA a ajuns vicecampioană jucând fotbal. Nu am înțeles duritatea dusă până la extrem. Pretențiile noastre este să pregătim bine fiecare meci“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.