Pandurii a învins ASA Târgu Mureș și a urcat pe locul doi în Liga I. Meciul a fost extrem de dur

0
687

Pandurii a învins, în această seară, în primul meci din play-off, echipa ASA Târgu Mureș cu 2-0, după un meci foarte dur din partea fotbaliștilor formației oaspete. Golurile au fost marcate de Vasiljevic, în minutul 49, după o lovitură cu capul, și de Hora din penalti, în minutul 73.

Fotbaliștii echipei din Târgu Mureș au încas patru cartoșane roșii și patru galbene, în timp ce Pandurii a primit două cartonașe galbene. Aproape de la începutul meciului și până la final, fotbaliștii echipei oaspete au căutat să-i faulteze cât mai dur pe jucătorii de la Pandurii. ASA a reclamat un fault de cartonaș roșu la Vasco, după care au început duritățile. Din fericire, niciun fotbalist de la Pandurii nu suferit vreo accidentare.

Dan Nistor, căpitanul echipei gorjene, a spus că Pandurii țintește cât mai sus: „Suntem bucuroși că am câștigat. Am început play-offul cu dreptul și sperăm că țintim mai sus. Sper să facem o întreagă Oltenie fericită“.
Săpunaru a spus că a fost primul meci din cariera lui de o asemenea durtitate: „Suntem fericiți că am câștigat cele trei puncte, deși nu ne-am dorit ca în acest fel. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Nu am mai întâlnit un asemenea meci. Nu ne gândim la titlu. Noi ne batem pentru un loc cât mai sus“.

Antrenorul Edi Iordănescu s-a ales cu un cucui, fiind lovit probabil de un obiect aruncat din tribună. Antrenorul nu a înțeles duritatea jucătorilor de la echipa oaspete. „Era important să începem bine. Ne bucurăm că am început bine play-off-ul. Felicit ASA pentru parcursul de până aici, dar ASA a ajuns vicecampioană jucând fotbal. Nu am înțeles duritatea dusă până la extrem. Pretențiile noastre este să pregătim bine fiecare meci“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.