Victorie pentru Pandurii în fața echipei ASA Târgu Mureș. Echipa gorjeană, în play-off

0
741

Pandurii a reușit să se impună cu 1-0 în meciul de debut dina a doua parte a sezonului Ligii I. Meciul a fost unul încins, dar Pandurii a controlat tactic jocul.

Meciul a fost sărac în faze de poartă înm prima jumătate a primei reprize. Prima fază mai periculoasă a meciului a avut loc în min. 23, Mureșan a avut un șut spre poartă. Căpitanul Nistor a avut o evoluție ștearsă.
În min.29, Hora pătrunde periculos în careu, dar este blocat. Ăn același minut, Antal șutează periculos din marginea careului, dar șutul este prins de portarul echipei gazdă.
Cu zece minute înainte de pauză, Pandurii a ieșit cu fața curată dintr-o fază foarte periculoasă în propriul careu.
Săpunaru a reușit să marcheze în urma unei faze controversate. Nistor îl lansează pe Hora în careul echipei mureșene, iar portarul Stăncioiu intră cu piciorul înainte și îl oprește pe Hora, după care prinde imediat mingea. Foarte atent, arbitrul asistent semnalează contactul.

Hora este schimbat la puțin timp de la reluarea meciului. ASA practică un joc dur, nesancționat însă de la arbitrul Balaș. Mrzyak este călcat de Voiculeț, dar nu intrarea nu este sancționată nici cu fault. Mutu își face debutul în min.48.

Stanca își pune echipa în dificultate, după ce ține prea mult mingea. Arbitrul dictează lovitură indirectă din interiorul careului, care rămâne fără rezultat.

În min. 59, Antal scapă spre poartă în urma unei erori a lui Brandan, dar trage defectuos.

În min. 81, Gabi Mureșan Șutează periculos de la 30 de metri, dar Stanca reține cu siguranță.

Mutu execută o lovitură liberă din marginea careului, dar Stanca nu se lasă păcălit și reușește să rețină.

Mutu a dezamăgit în minutele de prelungire când a reluat slab cu capul din careul echipei gorjene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.