Scandal la poliție după urmărirea ca în filme pe străzile din Târgu Jiu

0
859

Tânărul suspectat de poliție că a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție susține că este nevinovat. Acesta a plecat din sediul Poliției Municipale Târgu-Jiu și susține că este nevinovat și că nu s-a aflat la volanul mașinii cu toate că aceasta îi aparține. Mai mult decât atât, Cosmin Puienică, de 22 de ani, de etnie romă,susține că a fost lovit de polițiști:

Nu am fost meu la volan. De asta mi-au dat și drumul. Nu știu cine a fost la volan. Poliția m-a luat din apartament pe mine, pe nevastă-mea, cumnatul meu. Ne-au bătut, ne-au omorât ca să declarăm că am fost eu la volan. Nu am fost eu. Mașina este a mea. Cred că vărul meu o cunducea, dar eu nu am fost. Am și buza spartă. Mașina i-am dat-o ieri, de pe zi. Eu mâine îmi iau permisul“.

Acesta are permisul de conducere suspendat.

Cumnatul lui susține și că polițiștii au intrat în locuință și că l-ar fi agresat pe fiul său minor: „Au intrat abuziv peste noi. Polițiștii au spart ușile și l-au bătut. La volan a fost un șofer român și cu vărul nostru. Amândoi. Au făcut confuzie. Au intrat peste noi în casă. L-au bătut pe copilul meu care are 15 ani. O să mergem la Protecția Copilului“.

Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a opri o mașină, pentru că șoferul a refuzat să tragă pe dreapta la semnalul polițistului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.