Pandurii a terminat la egalitate cu Dinamo Moscova

0
897

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 2-2, ultimul meci amical din stagiul de pregătire din Spania, împotriva echipei ruse Dinamo Moscova. Meciul a avut loc , ieri, în localitatea Arcos de la Frontera, în apropierea oraşului Jerez. Pandurii a deschis scorul în minutul 7 prin golul marcat de căpitanul Dan Nistor, iar Dinamo Moscova a egalat în minutul 30 prin Pogrebnyak.
Ambii antrenori au efectuat la pauză mai multe schimbări. În minutul 48, Dinamo Moscova a preluat conducerea prin golul lui Kokorin. Pandurii a reuşit să egaleze cu cinci minute înainte de finalul meciului prin golul marcat de Antal din penalti.

„Am încheiat cantonamentul din Spania cu o prestaţie de admirat a baieţilor împotriva mult mai titratei adversare Dinamo Moscova. În ciuda încărcăturii fizice de final de pregătire, baieţii s-au autodepăşit şi, printr-o organizare foarte bună, impusă de Edi Iordănescu, am reuşit acest rezultat de egalitate obţinut de noua achizitie a clubului nostru, Liviu Antal”, a spus Narcis Răducan, președintele clubului.

Echipa se întoarce acasă

În această seară, echipa gorjeană se va întoarce în ţară. Pandurii Târgu Jiu a încheiat cele patru meciuri de verificare cu două rezultate de egalitate şi două eşecuri. Scorurile înregistrate au fost următoarele: 0-1 cu Karsruher SC, 1-2 cu TSV 1860 Munchen, 1-1 cu Sparta Praga şi 2-2 cu Dinamo Moscova.
La ultimele două jocuri din acest stagiu antrenorul Edi Iordănescu nu s-a putut baza pe cei patru jucători convocaţi la echipa naţională, Săpunaru, Hora, Răduţ şi Ropotan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.