Omul de afaceri Nicolae Sarcină a dat lovitura. A încheiat un contract uriaș

3
3857

Firma Succes, deținută de omul de afaceri Nicolae Sarcină, a încheiat un un contract foarte mare cu constructorul care ridică noul stadion de la Târgu Jiu. Astfel, societatea lui Sarcină va asigura cimentul necesar pentru construcția arenei, cantitatea fiind una enormă. În momentul de față se lucrează la fundația noului stadion.

Contractul de proiectare şi construcţie este realizat de asocierea de firme ca la Craiova ACI CLUJ – Dico – Țigănaș Biroul de Proiectare – Con-A. Liderul asocierii este ACI Cluj. Stadionul din Târgu Jiu va dispune de o parcare subterană de 400 de locuri, care vor putea fi utilizate şi de către cetăţeni, atunci când nu se vor desfășura competiții sportive. Investiţia va fi în valoare totală de 21,8 milioane de euro, iar stadionul va avea o capacitate de 12.386 de locuri. La cele două capete ale stadionului vor fi ridicate un hotel cu 38 de camere şi două apartamente şi un corp administrativ în care se vor regăsi birouri, săli de conferinţe şi protocol, cantină, săli de forţă şi de antrenamente.

3 COMENTARII

  1. Măcar acest personaj a dat de lucru la mulți oameni…așa Cum le a dat salariile..dar a dat… nu l cunosc…nici nu am cum…dar așa Cum a fost de hulit și este…El și cu cel de la artei mai țin orașul în picioare. Pentru conducerea județului. ..lăsați fraților cerut la investitori..ca se alege praful.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.