Alte cinci arestări în cazul interlopului Mutu

0
253

Alte cinci mandate de arestare preventivă, dintre care două în lipsă, au fost emise în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor de către Ioan Romică Mutu.

Aceștia sunt acuzați de faptul că l-au ajutat pe interlop să se ascundă de polițiști.

„La data de 11 octombrie, cei trei bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Vladimir, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, au fost prezentați instanței de judecată, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. De asemenea, față de alți doi bărbați, de 29, respectiv 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu și comuna Vladimir, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului, magistrații au emis mandate de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Până acum, au mai ajuns în spatele gratiilor alte două tinere de 18 și 23 de ani din comuna Mătăsari, bănuite de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului. „În fapt, cele două tinere l-ar fi sprijinit pe bănuitul de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după comiterea agresiunii din data de 23 septembrie, să se sustragă de la urmărirea penală“, au mai comunicat polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.