VIDEO Doi hunedoreni și un gorjean au spart o casă de vacanță din Rânca

0
123

Doi hunedoreni și un gorjean au spart o casă de vacanță din Rânca, de unde au furat bunuri în valoare de 28.000 de euro. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați de către un bărbat, de 54 de ani, din municipiul București, despre faptul că i-au fost sustrase mai multe panouri solare.

„Polițiștii au stabilit că, în perioada 18 august – 3 septembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în casa de vacanță a bărbatului, situată în Zona Turistică Montană Rânca, forțând ușa de acces și spărgând o fereastră, de unde ar fi sustras mai mulți acumulatori de la panouri fotovoltaice, electrocasnice, corpuri de iluminat și ustensile de bucătărie.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 28.000 de euro, nefiind recuperat în totalitate.

La data de 9 septembrie a.c., polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare în municipiul Petroșani și municipiul Deva, județul Hunedoara, în urma cărora au fost identificați bănuiții, fiind vorba de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 44 de ani, din municipiile Petroșani și Deva, județul Hunedoara și comuna Prigoria, județul Gorj.

În urma probatoriului administrat, la aceeași dată, cei trei bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării în totalitate a prejudiciului, sub supravegherea unității de parchet competente“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.