Petrecere cu 3.000 de vârstnici în Târgu Jiu

0
4027

Ziua Persoanelor Vârstnice va fi marcată în municipiul Târgu Jiu prin organizarea unei mese festive pe data de 2 octombrie. Primăria Târgu Jiu oferă 3.000 de invitați persoanelor care doresc să participe. Acestea trebuie să se prezinte pentru a depune o cerere: „De pe data de 25 septembrie începe distribuirea invitațiilor către persoanele de vârsta a treia care doresc să participe la acest eveniment. Ținând cont de numărul mare de solicitări, distribuirea invitațiilor nu se va mai face la o singură locație, ci de la două, care au fost stabilite împreună cu reprezentanții Direcției de Protecție Socială. Este vorba de spațiul aflat vis-a-vis de clădirea Primăriei, acolo unde se distribuiau ajutoarele sociale, și spațiul de la autogară, unde funcționează sediul Direcției de Protecție Socială, fostul Centru Magnolia. Ne-am gândit ca distribuția să se facă în mod echilibrat. Cele 3.000 de invitați vor fi împărțite în mod echilibrat“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
Cei care vor să participe la acest eveniment trebuie să aibă împlinită vârsta de 65 de ani și să aibă domiciliul pe raza municipiului Târgu Jiu.
Regula după care se vor fi elibera invitațiile va fi „primul venit, primul servit“

Numărul de participanți a fost suplimentat

Numărul de participanți a fost suplimentat. Dacă anul trecut au participat aproximativ 2.000 de vârstnici, acum vor fi prezenți 3.000 de vârstnici.

Cetățenii care vor solicita eliberarea invitațiilor nu vor mai trebui să prezinte o copie a actului de identitate: „O dată cu modificarea legii, nu mai este nevoie ca cetățeanul să vină cu copie după actul de identitate. Cetățeanul care solicită o invitație vine cu buletinul și la fața locului angajatul primăriei îi eliberează acera solicitare pentru a fi completată în vederea emiterii invitației“, a precizat primarul municipiului Târgu Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.