Elevii de 10, premiați de Primăria Târgu Jiu

0
206
Elevii din Târgu Jiu cu rezultate foarte bune vor fi premiați de Primăria Târgu Jiu, la sala Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.
„Miercuri, 6 septembrie, premiem elevii cu rezultate remarcabile la concursuri și examene naționale. Organizăm, în acest sens, o ceremonie specială ce va avea loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, începând cu ora 18:00.
Am invitat toți elevii care au obținut premii importante la olimpiade și concursuri naționale și internaționale, pe cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, dar și cadrele didactice care i-au pregătit pe acești tineri.
Continuăm o tradiție, o festivitate al cărei scop este promovarea elevilor și cadrelor didactice care, prin eforturile lor, au ridicat standardele educației în municipiul Târgu Jiu.
De la ora 19:30, invitații vor putea urmări spectacolul „Singurătatea Pietrelor”, de Flavius Lucăcel, în regia lui Gelu Badea, piesă care deschide stagiunea 2023-2024 a Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.