Copil cu sindrom Down, dispărut de la domiciliu. A fost găsit după ore de căutări

0
115

 

Un copil de șapte ani din comuna Bengești Ciocadia, care suferă de sindrom Down, a fost căutat mai multe ore de zeci de salvatori, după ce a dispărut de la domiciliu.

Copilul a fost găsit la o distanță de aproximativ o jumătate de kilometri de locuința sa. La căutări au participat polițiști, salvamontiștii gorjeni cu două drone și câini dresați special, jandarmi și lucrători de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

„La data de 18 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 15:30, Drăghici Robert Nicolae, de 7 ani, din localitatea Bengești-Ciocadia, a plecat în mod voluntar de la domiciliu.
Minorul este diagnosticat cu sindromul Down.
Efective din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, Serviciului Investigații Criminale, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi, pompieri, precum și un câine de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost mobilizați pentru căutarea băiatului.
La căutări au participat și lucrători din cadrul Salvamont Gorj, cu doi câini de urmă și două drone.
Copilul acesta a fost depistat teafăr, la aproximativ 400 de metri de locuință, într-o zonă cu vegetație densă“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.