Un șofer drogat din Rovinari a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

0
138

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din orașul Rovinari, însă acesta a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea.

„Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia în trafic, fiind oprit pe strada Prieteniei, din orașul Rovinari.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, iar în urma testării acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Totodată acesta a fost testat și cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,06 mg/l alcool pur în aerul exiprat, fapt pentru care bărbatul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, fiindu-i reținut permisul de conducere.

În urma controlului efectuat de polițiști asupra autoturismului condus de bărbat, precum și a controlului corporal, polițiștii au găsit bucăți de hârtie împăturită în care se aflau fragmente vegetale, precum și o rolă de hârtie, acestea fiind ridicate în vederea înaintării către structurile competente și continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența substanțelor psihoactive“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.