Încă un proiect de modernizare a iluminatului public din Târgu Jiu

0
61
Încă un proiect dedicat modernizării iluminatului public din Târgu Jiu a fost aprobat, urmând a beneficia de o finanțare de un milion de euro de la Fondul de Mediu. „Este al doilea proiect de acest fel și va completa obiectivul pe care ni l-am propus, acela de a avea un iluminat modern și eficient în întreg orașul.
Avem trei proiecte în acest sens:
– primul cu finanțare europeană, deja finalizat, care avea în vedere principalele artere ale orașului și a cărui valoare a depășit 5 milioane de euro;
– al doilea, aflat în licitație, prin Fondul de Mediu, în valoare de peste 1 milion de euro, prevede instalarea a 1418 corpuri de iluminat și se adresează majorității cartierelor orașului;
– al treilea, tot prin Fondul de Mediu, este cel tocmai aprobat, acoperă intrările în oraș și cartierele ramase, și prevede instalarea a 987 de corpuri de iluminat.
Nu pot să nu apreciez munca echipei de la primărie, coordonată de directorul Direcției de Investiții, Raul Chiriac, care a elaborat, într-un timp relativ scurt, un număr impresionant de proiecte menite să dezvolte orașul“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.