Doi absolvenți de la CNTV, admiși primii la universitățile de medicină din București și Craiova

0
319

 

Doi absolvenți ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu au fost primii admiși la universitățile de medicină din București și Craiova.

Ștefan Alexandru Ișfan, absolvent al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, a fost admis pe primul loc cu media 10 la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București, în timp ce Adrian Cioplea a fost primul admis al Universității de Medicină din Craiova.
„Felicitări din tot sufletul, Alexandru Ștefan Ișfan, absolvent de 10 al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, olimpic internațional, de astăzi student la Facultatea de Medicină (Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”), primul admis, cu media 10. Ani frumoși de facultate!“, a transmis conducerea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“. Același mesaj a fost transmis și pentru Adrian Cioplea
Ştefan Alexandru Işfan a fost printre cei mai buni elevi la fizică din România. Acesta a câştigat, anul trecut, medalia de argint la etapa naţională a Olimpiadei de Fizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.