VIDEO Gorjean prins când transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte

0
265

Un echipaj de jandarmi din cadrul Postului Montan Runcu pe timpul executării unei misiuni de ordine şi siguranţă publică având ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a constatat că pe Valea Sohodolului, se desfășurau activități de exploatare a materialului lemnos iar acesta era transportat cu un tractor forestier (TAF) prin albia unui pârâu de munte, în amonte de stația de captare a apei.

„Jandarmii au depistat o persoană de 51 ani, angajat al unei societăți comerciale din Târgu-Jiu, când transporta mai mulți bușteni cu utilajul special pentru transport lemn prin albia unui pârâu de munte afluent al râului Sohodol.
Persoanei depistate i-au aplicat o sancțiune contravenţională în valoare de 8.000 de lei, pentru că anterior, acesta a fost atenționat să respecte prevederile legale, dar nu s-a conformat.
Vă recomandăm dacă observați astfel de fapte de încălcare a normelor legale în domeniul pescuitului și acvaculturii, să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale“, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.