Tânără luată cu forța și băgată într-un BMW pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu

0
70

Un echipaj de la Poliția Locală Târgu Jiu a fost sesizat, noaptea trecută, de un cetățean cu privire la faptul că pe strada Unirii, în dreptul pieței de flori, o persoană de sex feminin a fost introdusă cu forța într-un autovehicul în care se aflau trei bărbați.

„Polițiștii locali din cadrul serviciilor Ordine Publică și Circulație Rutieră au acționat, noaptea trecută, pe străzile din municipiul Târgu Jiu pentru prinderea și identificarea a trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate a unei tinere, pe care ar fi introdus-o cu forța într-un autovehicul.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat autovehiculul respectiv, care a demarat în trombă și au observat că la un moment dat, din mers, s-a deschis și închis, ușa din partea stângă – spate.

În cel mai scurt timp au fost alertate toate echipajele Poliției Locale, aflate în teren. De asemenea, au fost sesizate și echipajele de poliție și jandarmerie.

În urma măsurilor specifice întreprinse, autovehiculul a fost depistat în trafic, pe strada 9 Mai, de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, care sprijiniți de echipajele de ordine publică ale Poliției Locale, ale Poliției Municipale și ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, au procedat la identificarea celor trei bărbați din localitatea Bengești-Ciocadia, doi dintre ei având vârsta de 39 de ani, iar cellalt 32 de ani.

În autovehiculul se afla și o persoană de sex feminin în vârstă de 25 de ani, care a relatat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Cazul a fost preluat de către organele abilitate în drept pentru continuarea cercetărilor“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.