Rușeț nu mai este purtătorul de cuvânt al Complexului Energetic Oltenia

0
196

Ion Rușeț, consilier de etică și integritate în cadrul Complexului Energetică Oltenia (CEO), nu mai reprezintă compania în relația cu mass media.

„Nu sunt purtătorul de cuvânt al Complexului Energetic Oltenia. În administrația actuală a domnului Plaveti nu am această însărcinare. Am fost dezbrăcat de aceste sarcini, de a ieși și de a comunica cu privire la unele aspecte ale situației din Complexul Energetic Oltenia, calitate pe care am avut-o pe timpul domnulu Ciurel, a domnului Ciubotărică, a domnului Ilie, a domnului Boza și Burlan. Nu sunt în această situație și nu vorbesc în calitate de consilier de etică și integritate al companiei“, a spus Rușeț la o emisiune de la Radio Infinit.

Rușeț, dezamăgit de vizita premierului

Ion Rușeț este dezamăgit de vizita în Gorj a premierului Ciucă: „Vizita prermierului în Gorj, ca și salariat și angajat al companiei, a fost o dezamăgire. Toată lumea s-a pregătit, că va vizita două termocentrale, că se va lansa Ghidul în prezența premierului.
A fost atât tat-tam că vine premierul, că rezolvă toate problemele de la Gorj. Acestea au fost declarațiile date de domnul Iordache și aaltor politicieni. Premierul și-a programat vizita în Gorj, după care a justificat că programul nu i-a permis spă fie nici lacele două termocentrale și nici la lansarea Ghidului.
Dacă cineva crede că premierul României, într-o situație de normalitate, nu într-una de excepție, nu își cunoaște părogramul cu o săptămână – două înainte se înșală.
Ce semnal să fi dat premierul, că CEO își continup activitatea, da rnu pe producerea energiei electrice, dar nu pe cărbune. Un asemernea semnasl deranja“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.