Primarul Marcel Romanescu și-a pierdut funcția de președinte al organizației municipale Târgu Jiu a PNL

0
100

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, și-a pierdut funcția politică de președinte al organizației municipale Târgu Jiu din cadrul PNL.
„În ședința Biroului Politic Județean de astăzi, 04.05.2023, după o evaluare a activității din ultimele luni, s-a luat decizia dizolvării a patru organizații locale și numirea unor președinți interimari, până la organizarea alegerilor (Târgu Jiu, Turcinești, Bolboși și Prigoria).

PNL Tg-Jiu este una dintre organizațiile dizolvate, interimatul va fi asigurat de vicepreședintele PNL Gorj, Iulian Popescu.
Principalul motiv care a stat la baza acestei decizii este refuzul explicit și repetat al conducerilor locale de a începe organizarea și întărirea organizațiilor vizate.
Modelul de organizare adoptat prin decizie BPJ în luna ianuarie a devenit modelul după care se lucrează în toate filialele PNL din țară.

Dizolvarea unei organizații locale nu înseamnă și excluderea vreunui membru al PNL Gorj.
Conducerea PNL Gorj își dorește ca toți membrii partidului, vechi sau noi, să găsească cea mai bună cale de a lucra împreună pentru atingerea obiectivului pe care ni l-am propus: câștigarea tuturor alegerilor din 2024!“, se arată în comunicatul PNL Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.