Acțiune de erbicidare de-a lungul căii ferate din Târgu Jiu

0
102

Sucursala Regională CF Craiova va demara prima etapă de combatere și distrugere a vegetației invazive aflate în lungul căii ferate de pe raza municipiului Târgu Jiu.

„În atenția cetățenilor care dețin terenuri agricole, precum și a proprietarilor de stupine aflate în vecinătatea căii ferate:

– În vederea combaterii vegetației invazive și respectării prevederilor Legii 62/2018 privind combaterea buruienii Ambrozia, Sucursala Regională CF Craiova, Secția L 5 Târgu Jiu, va demara prima etapă de combatere și distrugere a vegetației invazive aflate în lungul căii ferate și pe terenurile aflate în zona de responsabilitate a Secției L 5 Târgu Jiu.

– În perioada 15.05.2023 – 16.06.2023 se vor efectua acțiuni de erbicidare pe întreaga rază de activitate a Secției L 5 Târgu Jiu cu o substanță omologată și acceptată ca un mod eficient de acțiune pentru combaterea vegetației invazive, dar și a buruienii Ambrozia. Erbicidul folosit este GLYPHOCOVER 360, cu acțiune foliară, neselectiv, omologat în România cu certificat de omologare nr. 268PC / 24.03.2022.

– Condițiile meteo nefavorabile pot constitui un factor de prelungire a activităților peste perioada menționată“, se arată într-un comunicat al Primăriei Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.