Preot aflat în fața unui liceu prins în timp ce se masturba

0
516

Un preot, în vârstă de 48 de ani, a fost prins în timp ce se masturba în mașina personală, în timp ce urmărea elevii care veneau sau plecau de la școală. Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în apropierea liceului Nicolae Cartojan, din Giurgiu.
„La data de 11 ianuarie a.c., ora 09.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Giurgiu.
Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu“, au transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.