Localnic din Slivilești, accidentat mortal de mașina primarului

0
186

Un localnic din comuna Slivilești a fost accident mortal, astăzi, de o mașină care aparține primarului localității, Sorin Bucurescu. Autorul accidentului a fugit de la locul accidentului.

Primarul Sorin Bucurescu spune că nu se afla la volan și mașina era condusă de o rudă.

„La data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 673 comuna Slivilești.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că victima accidentului este un bărbat de 62 de ani, din comuna Slivilești care se afla în stare de inconștiență.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa pe DJ 673 Șaicu, în calitate de pieton, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma efectuării cercetărilor, a fost acroșat de un autoturism, care după producerea evenimentului a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma evenimentului rutier bărbatul de 62 de ani a decedat, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea autorului și stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.