Autoturism furat din fața unui imobil din Bumbești Jiu

0
165

Un localnic din Bumbești Jiu s-a trezit cu autoturismul furat din fața imobilului, iar polițiștii l-au găsit, ulterior, răsturnat.

Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din fața imobilului.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că bărbatul a parcat autoturismul în fața imobilului de domiciliu din orașul Bumbești-Jiu la data de 19 ianuarie a.c., fără a lua măsuri de asigurare al acestuia.

De asemenea, acesta a precizat faptul că lăsase cheile pe o masă aflată în curtea locuinței sale.

Totodată, bărbatul a mai precizat faptul că lucrurile aflate într-un alt autoturism, parcat tot în fața imobilului și lăsat neasigurat, au fost răvășite, nefiind bunuri sustrase din acesta.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 04:40, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că autoturismul sustras se afla răsturnat în afara părții carosabile pe DJ 665, cu cheile în contact, nefiind găsită nicio persoană la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.