Acuzați că au furat cablu de telecomunicații în lungime de o jumătate de kilometru

0
70

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară, în localitatea Albeni, la locuința unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„În urma activităților desfășurate, la domiciliul bărbatului au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, bunuri rezultate în urma săvârșirii infracțiunii.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Luduș, au fost puse în executare 3 mandate de aducere pe numele unor persoane cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, din comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada 6-19 ianuarie a.c., bănuiții ar fi sustras peste 500 metri de cablu de telecomunicații de pe raza localității Bengești-Ciocadia.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este de 17.500 lei.

În urma administrării probatoriului, față de cele patru persoane polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.