Sponsorizare pentru toți copiii din sistemul de protecție specială

0
262

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a primit o nouă sponsorizare valoroasă de la SC SOCERAM SA, după ce, în urmă cu doi ani, aceeași societate a donat copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești și celor găzduiți în Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinții săi “Petrești” din Târgu-Jiu mai multe produse IT.

„În acest an, în prag de sărbători, SC SOCERAM SA a venit în sprijinul DGASPC Gorj cu o sponsorizare consistentă. Astfel, toți copiii din sistemul de protecție specială al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj vor primi cadouri constând în pachete cu dulciuri, sucuri și alte produse specifice sezonului.

Mai mult decât atât, reprezentanții societății SOCERAM ne-au promis că acest parteneriat va continua, cadourile de sărbători oferite copiilor din sistemul de protecție devenind o tradiție“, se arată într-un comunicat al DGASPC Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.