Două unități de învățământ din Târgu Jiu vor fi reabilitate

0
214

Două unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu vor fi reabilitate cu fonduri europene. ,,Tocmai am semnat contractele de finanțare prin PNRR pentru Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu” și Liceul Tehnologic nr.2, al cărui director, domnul Ionuț Berca, m-a însoțit la București, la Ministerul Dezvoltării.
Este vorba despre reabilitarea clădirilor în care funcționează cele două unități de învățământ pentru creșterea eficienței energetice, lucrări ce constau în izolarea termică a spațiilor, schimbarea tâmplăriei, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele eficiente energetic de tip led, instalarea unor sisteme de monitorizare și control pentru sistemul de încălzire, instalarea de panouri fotovoltaice, instalarea sistemelor de ventilare cu recuperare de căldură și reabilitarea, în întregime, a sistemelor de încălzire ale celor două școli.
La Liceul Tehnologic nr. 2 vorbim de un proiect în valoare de peste 8,5 milioane de lei, iar în cazul Scolii Gimnaziale „Gheorghe Tătărescu” suma alocată depășește 2 milioane de lei”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.