Și-a dat foc în fața sediului Primăriei Peștișani

0
280

Un bărbat de 65 de ani de ani din comuna Peștișani și-a dat foc în fața primăriei din localitate în dimineața zilei de joi, 17 noiembrie. Acesta a suferit arsuri la picioare și pe abdomen și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Focul a fost stins de câteva persoane care se aflau la locul incidentului. „Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenta 112, am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generată de o persoană care s-a autoincendiat în fața Primăriei Peștisani.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că persoana fusese ajutată de către martorii acestui eveniment, în sensul ca focul a fost stins.

Este vorba despre un bărbat in vârsta de 65 care este conștient și care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare si abdomenului“, a transmis Florim Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj. Acesta a precizat că victimei i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată la spital: „Colegii noștri i-au acordat primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior l-au transportat la UPU Tg-Jiu“.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a precizat că bărbatul ă fost adus cu arsuri de gradul doi și trei pe coapse și abdomen, a primit îngrijirile medicale necesare în UPU și va fi transferat la Craiova, la Chirurgie plastică.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.