Iordache s-a întors în PNL

0
97
Ion Iordache a anunțat că s-a întors în PNL. Acesta a plecat după înlocuirea lui Ludovic Orban de la conducerea PNL. Iordache ocupa funcția de președinte al Forței Dreptei din Gorj.
„Decizia anunțată astăzi vine după o largă consultare a oamenilor care m-au sprijinit, primari, colaboratori, membri ai echipei, toți sperând la un liberalism mai curat și mai orientat către cetățenii județului Gorj.
Consider că majoritatea motivelor care au dus la plecarea mea din PNL au fost îndepărtate și că actuala conducere este mult mai receptivă la problemele din teritoriu semnalate de membrii partidului.
Mai mult, astăzi, Biroul Politic Național al PNL a decis să numească o nouă echipă de conducere la filiala Gorj, demonstrând că-și dorește alegeri interne corecte, care să ducă la o organizație puternică, gata de orice luptă la alegerile care vin.
Cu toate greșelile din ultimul an, PNL rămâne simbolul luptei pentru o Românie mai performantă în care oamenii să se poată susține prin propria muncă, nu prin pomeni primite în preajma campaniilor electorale.
Cu acest obiectiv în suflet, îmi continui activitatea în Senatul României, în grupul PNL, fiind convins că voi putea apăra mai eficient prioritățile de dezvoltare a județului Gorj din această poziție“, a anunțat Iordache pe pagina sa de Facebook.
Ion Iordache este un om de afaceri controversat, fiind considerat unul dintre cei mai bogați gorjeni. Firma controlată de acesta, dar și oamenii care-i sunt apropiați au fost implicați în mai multe dosare penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.