Tânăr din Logrești, încătușat după ce a furat un tractor și a intrat într-un stâlp

0
217

Un tânăr din comuna Logrești a fost reținut pentru 24 de ore, pentru că a furat un tractor din curtea unei case.

„Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul unic 112, de către un bărbat de 55 de ani, din municipiul Petroșani, despre faptul că i-a fost sustras un tractor din curtea locuinței sale situată în localitatea Logrești.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Logrești, ar fi sustras un tractor rutier neînmatriculat, pe care l-ar fi condus pe DC 33 Seaca, intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice și un gard al unui imobil. Tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La aceași dată, tânărul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, distrugere, punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și  fără a deține permis de conducere, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.