Se asfaltează o stradă din Târgu Jiu

0
180
A început să se toarne asfalt pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Târgu Jiu. Lucrările se vor finaliza la jumătatea lunii august.
„Se toarnă primul strat de asfalt pe strada Tudor Vladimirescu. Avem aici o investiție amplă ce a cuprins modernizarea canalizării, refacerea trotuarelor și turnarea unui nou covor asfaltic.
Proiectul cuprinde și refacerea iluminatului stradal, cu lămpi pe baza de led, așa cum am procedat și pe străzile adiacente.
Investiția în valoare de 3 milioane de lei a fost încredințată Societății Edilitara care și-a modificat radical modul de acțiune în ultimii ani, axându-se pe lucrări mari. Adrian Dăianu, directorul general al Edilitara, a adoptat această nouă abordare, înțelegând perfect nevoile comunității și faptul că municipiul Târgu Jiu avea nevoie de o astfel de societate gata să intervină rapid, ori de câte ori este necesar. De altfel, preferăm să lucrăm cu firmele locale pentru că ne dorim ca banii investiți de municipalitate să rămână aici“, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.