Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj are un nou șef

0
158

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj are un nou șef.

Locotenent-colonel Dragoș-Ionel Popescu a fost învestit, prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, în funcția de inspector-șef .

„Astăzi, 21 iulie 2022, pe platoul unității și în sala de pregătire de la sediul unității, a avut loc ceremonialul de predare-primire a comenzii unității și de prezentare a inspectorului-șef, domnul locotenent-colonel Popescu Dragoș-Ionel.

Activitatea de predare-primire a comenzii unității a fost coordonată de domnul colonel Brâncoveanu Gheorghe-Marian–adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, iar la ceremonialul de predare-primire au participat prefectul județului Gorj – domnul Iacobescu Marcel-Petrică, șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Gorj, ofițeri și subofițeri din comandamentul unității și din subunitățile dislocate și cadre din alte unități ale Jandarmeriei Române care au asigurat întocmirea documentelor“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Până la această dată, noul șef al jandarmilor gorjeni  a ocupat funcţia de șef serviciu Ordine și Siguranță Publică la Jandarmeria Gorj și este absolvent a Facultății de Drept, program de masterat – Științe Penale și Managementul activităților de ordine publică și siguranță națională din cadrul Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza“. Acesta a mai fost comandant grupă Acțiuni Speciale și Antiteroriste, ofițer pregătire Poliția Națională Afgană.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.