Secție de fotbal înființată la nivelul CSM Târgu Jiu

0
90
Clubul Sportiv Municipal va înființa o secție de fotbal de la data de 1 iulie. Copiii și tinerii din Târgu Jiu așteptau de mult timp înființarea unei secții de fotbal.
„Este o veste foarte bună pentru copiii iubitori ai sportului rege. Grupele ce se înființează se adresează celor născuți în anii 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015.
Tinerii sportivi vor fi pregătiți de cei mai buni antrenori, așa cum se întâmplă în toate celelalte secții ale CSM. De aceea suntem convinși că rezultatele nu vor întârzia să apară, mai ales că deținem și o bază sportivă foarte bine pusă la punct.
Este un moment mult așteptat de sute, dacă nu chiar mii de copii care își doresc să facă performanță în fotbal și care visează să joace pentru cele mai puternice cluburi din țară. Au acum șanse reale ca acest vis să se împlinească, mai ales că CSM a dovedit că poate face performanță într-un timp foarte scurt.
Vor avea loc întâlniri între reprezentanții clubului, copii și părinți, urmând a fi anunțate și datele pentru preselecții și selecții“, a anunțat primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.