Cum va fi vremea în Oltenia în următoarele două săptămâni

0
210

Administraţia Naţională de Meteorologie a prezentat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Potrivit meteorologilor valorile termice diurne vor avea tendinţă de creştere până în jurul datei de 16 iunie. De asemenea, pe aproape tot parcursul intervalului, vor fi manifestări de instabilitate atmosferică, izolat fiind posibile şi averse torenţiale.

În Oltenia, valorile termice, îndeosebi cele maxime, vor avea tendinţa de creştere până în jurul datei de 16 iunie. Astfel, mediile valorilor diurne vor creşte de la 27…28 de grade, spre 33…34 de grade. Spre sfârşitul intervalului, valorile maxime vor scădea uşor până la medii de 32 de grade. Mediile temperaturilor nocturne vor varia uşor pe tot parcursul intervalului, cu tendinţă de creştere de la valori de 14…15 grade, până la 17…18 grade.

Vor fi condiţii pentru manifestări de instabilitate amosferică pe întreg intervalul de anticipaţie, dar probabilitatea pentru averse ce vor avea şi caracter torenţial şi izolat cantităţi mai importante de apă va fi ridicată în zilele de 9 şi 10 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.