Componentă a naționalei Croației, transferată de CSM Târgu Jiu

0
154

Katarina Pavlovic, inter dreapta, componentă a naționalei Croației, a fost transferată de CSM Târgu Jiu.

Aceasta a semnat un contract pe un an cu gruparea gorjeană. În vârstă de 27 de ani, Pavlovic a evoluat în sezonul 2021-2022 în Spania, la Rocasa Gran Canaria.

„În vederea completării lotului pentru sezonul 2022-2023, oficialii grupării gorjene s-au orientat către o handbalistă care să acopere postul de inter dreapta și-au realizat transferul jucătoarei din Croația, Katarina Pavlovic, câștigătoarea EHF European Cup Women 2021-2022 cu Rocasa Gran Canaria și vicecampioană a Croației cu HC Ivan Zelina.

Noul inter dreapta de la CSM Târgu Jiu, Katarina Pavlovic, s-a născut la Ljubuski (Croația) în data de 30 ianuarie 1995 și joacă pe postul de inter dreapta. A început handbalul în orașul ei natal, la echipa HRK Ljubuski, pentru care a jucat în perioada 2009-2013. Și-a continuat apoi activitatea tot în Croația, la HC Ivan Zelina, în perioada 2013-2015, timp în care a obținut cu echipa din Zelina, titlul de vicecampioană a Croației și a evoluat în Challenge Cup. A plecat apoi în Germania, unde a jucat timp de șase sezoane, între 2015-2021, la cluburile HSG Blomberg-Lippe, MTV 1860 Altlandsberg și BSV Sachsen Zwickau. După ce Pavlovic a promovat în Bundesliga cu Zwickau în 2021, ea s-a alăturat clubului spaniol de prima divizie Rocasa Gran Canaria ACE. Cu Rocasa a câștigat Cupa Europei EHF în 2022, într-o finală cu Malaga, în care croata Katarina Pavlovic a fost de neoprit, marcând șapte goluri. De altfel, Pavlovic a fost și cea mai bună marcatoare a competiției, cu 75 de goluri.

După evoluțiile bune la naționala de junioare a Croației, Katarina și-a făcut debutul și la echipa de senioare a Croației în 2016. Pavlovic face parte din echipa națională a Croației cu care joacă pentru calificările la Campionatul European“, se arată pe site-ul CSM Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.