Un pacient internat în spitalul din Târgu Jiu a căzut de la etajul III

0
308

Un pacient în vârstă de 87 de ani, din comuna Crușeț, internat în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a căzut de la etajul III.

Cadrele medicale au găsit papucii bolnavului lângă fereastra de la care a căzut, astfel încât este luată în calcul varianta sinuciderii

Bătrânul fusese operat şi urma să fie externat.
„În cursul nopţii, un bărbat în vârstă de 87 de ani, pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a căzut de la etajul 3. Din păcate, căzătura i-a fost fatală. IPJ Gorj efectuează cercetări în acest caz, iar după finalizarea cercetărilor, se vor stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment.
Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe cu ambulanţa, fiind supus unei intervenţii chirurgicale la scurt timp.

Până pe data de 16 mai, a fost internat în Secţia ATI II, pentru recuperare postoperatorie, iar din 16 mai a fost transferat la Chirurgie II, secţie situată la etajul 3 al clădirii unităţii, de pe strada Tudor Vladimirescu. Recuperarea postoperatorie a fost lentă, dar starea sa de sănătate era bună. Potrivit medicului curant, în perioada imediat următoare trebuia externat“, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.