Patronii firmei de reciclare de la Bălești au fost reținuți

0
986

Ioan Rădulescu, directorul general al firmei de reciclare din comuna Bălești, a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii l-au mai reținut și Gabriel Rădulescu, fiul acestuia. Dosarul este instrumentat de Serviciul de Investigare al Criminalității Economice(SICE) din cadrul IPJ Gorj.

„În urma perchezițiilor domiciliare efectuate și a materialului probator administrat în cauză, s-a procedat la reținerea pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, a unui bărbat de 43 de ani, din municipiul București și a unui tânăr de 25 de ani, domiciliat în comuna Bălești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălarea banilor și folosirea creditului societății comerciale cu rea credință, urmând fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propuneri legale.

Pentru recuperarea prejudiciului, s-a instituit măsura sechestrului judiciar pe mai multe bunuri mobile și imobile, aparținând suspecților, până la concurența prejudiciului estimat“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Anchetatori din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj au efectuat miercuri, 27 de percheziţii domiciliare în nouă judeţe şi în municipiul Bucureşti într-un dosar privind colectarea şi reciclarea deşeurilor, prejudiciul creat fiind de aproximativ 4,7 milioane lei.
Perchezițiile au avut loc în judeţele Gorj, Giurgiu, Timiş, Alba, Suceava, Neamţ, Iaşi, Olt, Dolj, Sibiu şi municipiul Bucureşti, în vederea documentării activităţii infracţionale a unor agenţi economici şi persoane fizice, care desfăşoară activităţi de colectare şi reciclare de deşeuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.