Mașinile bunicilor, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu

0
527

Mașinile bunicilor pot fi admirate astăzi și mâine în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Mașini Dacia, IMS, ARO și chiar un autobuz de peste 30 de ani deținut de societatea Transloc, care au ajuns autovehicule de colecție, sunt în centrul orașului Târgu Jiu.

„Bătrânele autoturisme românești, care au scris istorie. Îndrăgite, mai ales pentru doza de libertate pe care o ofereau, asociate cu vacanțele pitorești, dar și cu munca grea, se vindeau ca pâinea caldă și fabricile abia făceau față cererii.
Le puteți admira la expoziția din centrul municipiului Târgu Jiu.
Generații întregi s-au bucurat de ele și mulți vor veni, cu siguranță, pentru câteva clipe de nostalgie, iar generațiile tinere pot vedea ce mașini se fabricau odată în România.
Zilele Municipiului Târgu Jiu continuă cu evenimentele anunțate pe insulița de pe Jiu, dar și la Coloana Infinitului. Mâine încheiem ansamblul de evenimente cu un concert extraordinar, așteptat de toată lumea: Ronna Riva, Ale & The Band, Nicole Cherry și Andra, ce va începe de la ora 20:00, pe scena montată pe insulița de pe Jiu. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii spectaculos.
Vă așteptăm cu drag!“, a transmis Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.