Cu calul la plimbare prin centrul municipiului Târgu Jiu

0
179

Un cetățean a fost fotografiat astăzi în timp ce se plimba prin zona centrală a municipoiului Târgu Jiu, pe bulevardul Unirii, cu calul de căpăstru.
Fotografia a fost postată pe Facebook, iar glumele nu au întârziat să apară: „Nu a găsit loc de parcare“; „Își plimbă omul animalul de companie“.

Bărbatul a fost amendat de polițiștii locali. „Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat, în această dimineață, în jurul orei 07:00, un cal aflat în libertate pe str. Calea Severinului.
A fost anunțat Serviciul Ecarisaj, cabalina fiind transportată la adăpostul de animale.
În jurul orei 14:00 a fost identificat proprietarul acesteia, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, conform Legii nr. 61/1991 R.
Ulterior, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică l-au surprins pe contravenient în timp ce se deplasa de la adăpost către domiciliu, ținând calul de căpăstru chiar pe trotuar, printre trecători, pe strada Unirii din municipiu. Persoana în cauză a fost sancționată, din nou, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată, pentru săvârșirea unei fapte de natură să provoace indignarea cetăţenilor“, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.