Actorul Horaţiu Mălăele și-a lansat ultimele două cărți în orașul natal

0
258
Foto: Alexandru Băluță

Actorul Horaţiu Mălăele şi-a lansat astăzi ultimele două sale cărţi în oraşul natal: „O poveste cam ciudată şi alte 2 povestiri” şi „Poezii şi vorbe în vânt”.

Horaţiu Mălăele a mărturisit că este emoţionat: „Trăiesc o emoţie şi o bucurie multiformă pentru că mă aflu la Târgu Jiu, oraşul în care mi-am plimbat copilăria şi adolescenţa, că mă aflu în această sală în care debutam acum aproape 65 de ani cu poezia <În ţara lui Mură-n Gură>, cu care am avut un mare succes. Sunt două cărţi pe care le iubesc foarte mult pentru că părerea mea ca scriitor este că orice carte este un semn autobiografic şi, totodată este o concluzie a obsesiilor, a fericilor şi a durerilor lui. Aceste lucruri le veţi vedea în aceste două cărţi“.

La eveniment a fost prezent cântăreţul şi compozitorul Nicu Alifantis a spus că este impresionat de tot ceea ce face artistul Horaţiu Mălăele : „Sunt emoţionat pentru că pentru mine Horaţiu înseamnă foarte mult. Este primul prieten de foarte multă vreme. Apoi, sunt impresionat ori de câte ori face ceva în teatru, în film, în poezie, în proză, în desen în caricatură. Îl consider nu mare, ci foarte mare şi îmi doresc ca atunci când o să fiu mare să fiu ca el“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.