A vrut să jefuiască o sală de jocuri de noroc după ce a pierdut o sumă mare de bani

0
647

Un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bâlteni, a pierdut o sumă importantă de bani la „păcănele“, după care s-a întors să jefuiască sala de jocuri ca să-și recupereze banii. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de tentativă la tâlhărie calificată.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 9 mai a.c., tânărul, însoțit de doi bărbați, de 25 și 32 de ani, din orașul Rovinari, respectiv comuna Bâlteni, s-ar fi deplasat la o sală de jocuri de noroc, din comuna Bâlteni, cu scopul de a recupera o sumă de bani, pierdută anterior la aparatele de tip slothmachine, din incinta societății.

Astfel, prin amenințarea cu un obiect contondent, bărbatul ar fi încercat recuperarea sumei de bani de la administratorul societății, însă nu a reușit, părăsind localul public împreună cu cei doi bărbați. Ulterior, cei trei au fost identificați de polițiști.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.