S-a finalizat selecția celor 600 de noi angajați de la CEO. De când vor începe lucrul

0
3864

Comisiile de selecție a finalizat procesul de angajare a celor 600 de noi salariați care vor începe să lucreze în carierele Complexului Energetic Oltenia din luna mai.
„A fost chemat personalul selectat pentru angajare. Cu data de 9 mai începe prima serie, circa 400 de salariați, restul de 200 urmând să înceapă activitatea pe data de 16 mai. Trebuie să asigurăm echipamentul de lucru și protecție, instructajul și este nevoie de timp“, a spus Daniel Burlan, președintele Directoratului CEO la o emisiune de la Tele 3.

Salariații își vor desfășura activitatea în cadrul carierelor Motru, Jilț, Roșia și Rovinari. „Au fost angajați lăcătuși mecanici, electricieni și mai puțini sudori, în jur de 35“, a menționat Daniel Burlan.

Peste 1.000 de persoane au dorit să se angajeze la CEO

Peste 1.000 de persoane s-au înscris pentru a ocupa cele 600 de posturi. „La prima evaluare au fost 1050 de persoane care întruneau condițiile. Din aceștia au fost selectați 600. Sunt foarte mulți care sun t salariași ai unor unități prestatoare pentru CEO, care probabil că acolo unde prestează activitate sunt încadrați pe durată nedeterminată“, a precizat Daniel Burlan.

Locuri de muncă pe perioadă determinată

Cei 600 de noi angajați vor lucra în cadrul CEO pe perioadă determinată, până la finalul anului.

„Angajarea pentru acest personal este pe durată determinată, până la 31 decembrie, urmând ca să înceteze activitatea sau să fie distribuiți într-o altă societate care să presteze activitate pentru CEO.
Vor lucra în toate carierele, mai puți în cariera Peșteana și Husnicioara“, a mai spus președintele Directoratului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.