Locuri de joacă din Târgu Jiu, distruse de vandali. Pagubele sunt enorme

0
209

O serie de locuri de joacă din municipiul Târgu Jiu sunt vandalizate, iar pagubele produse sunt enorme.

Lucrătorii de la societatea Edilitara Public repară sau înlocuiesc în fiecare zi componentele din locurile de joacă pentru copii, care sunt distruse.


„Din nefericire, suntem nevoiți să intervenim de foarte multe ori pentru remedierea unor probleme create NU de cei mici, ci de alte persoane, probabil iresponsabile. Leagăne pentru bebeluși rupte, tobogane sparte, mânere pentru balansoar desprinse, dar și peturi sau sticle de alcool aruncate în mobilierul de joacă. Suntem siguri că nu cei mici provoacă aceste lucruri. Cei ce se fac responsabili de acest lucru trebuie să conștientizeze faptul că fiecare sumă cheltuită pentru reparația obiectelor ce ar fi avut o durată de viață mai mare, dacă nu ar fi fost distruse, pot fi distribuite către locurile de joacă ce nu au fost încă modernizate sau către înființarea unora.


De aceea, rugăm persoanele ce se fac vinovate de aceste fapte să fie raționale, să înțeleagă necesitatea conservării infrastructurii existente și importanța gestionării eficiente a banilor.
Fiecare loc de joacă trebuie să respecte anumite reguli de întreținere, astfel încât copiii să se joace într-un mediu curat și sigur“, au transmis reprezentanții de la societatea Edilitara, care se află în subordinea Primăriei Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.