Asistent social din Gorj, premiat la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

0
637
O angajată a Spitalului Județean Târgu-Jiu, a fost declarată câștigătoare a premiului „Asistentul social al perioadei 2020-2021” în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială.
Corina Măruțoiu a câștigat „Premiul asistentului Social al perioadei 2020 2021 pentru aportul valoros, constant și eficient adus la dezvoltarea Asistentei Sociale și la promovarea profesiei de Asistent Social in România”.
Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, evenimentul anului în asistența socială, a avut loc marți seara, la București, la Ateneul Român.

Din județul Gorj, Corina Măruțoiu a fost singura persoană care a ajuns în finala Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

„Asistenţii sociali au menirea să facă lumea mai bună“

„Nu am crezut că voi câștiga acest important premiu! Sunt bucuroasă. Motivaţia pe care o am ca asistent social vine din dorinţa mea de a fi în folosul oamenilor aflaţi în dificultate la un moment dat în viaţă.
Prin activitatea mea mă asigur că sunt respectate drepturile fundamentale ale omului.
Cred că datoria mea, de fapt datoria tuturor asistenților sociali, este de a oferi competență și servicii sociale de calitate tuturor cetățenilor.
Consider că asistenţii sociali au menirea să facă lumea mai bună prin prisma acțiunilor care le intreprind în folosul beneficiarilor și al comunității. Motivul care mă determină să merg mai departe este nevoia de schimbare: schimbarea mentalităţii şi găsirea de soluţii bune în folosul beneficiarilor!”, a spus Corina Măruțoiu, asistent social în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.