A tâlhărit un adolescent pe o stradă din Târgu Jiu, în timp ce trebuia să fie în arest la domiciliu

0
516

Polițiști din cadrul Serviciul de Investigații Criminale au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, tâlhărie, lipsire de libertate şi evadare.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul, la data de 4 martie, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător un minor de 17 ani, din comuna Bărbătești și l-ar fi deposedat de suma de 500 de lei, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Titulescu, la intersecția cu strada Olari, din municipiul Târgu Jiu.

Ulterior, la data de 8 martie a.c., minorul ar fi fost chemat la domiciliul tânărului și lipsit de libertate, iar prin acte de violență, ar fi fost deposedat de suma de 335 de lei, de către acesta.

Totodată, tânărul, în momentul comiterii faptelor, se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activități infracționale a tânărului, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale“, au informat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.