VIDEO Pacient cu afectare pulmonară de 100% transferat de la secția ATI Târgu Jiu la Clinica de Medicină Hiperbară Mureș

0
676

Un pacient cu afectare pulmonară de 100% a fost transferat de la secția ATI Târgu Jiu la Clinica de Medicină Hiperbară Mureș. Acesta a supraviețuit în urma tratamentului primit și are șanse de recuperare, cu toate că se află în continuare într-o stare gravă.
„Pacient postCOVID cu afectare 100% de aproximativ 2 saptamani internat in Spitalul de Medicina Hiperbara Ms, transfer din ATI Tg Jiu!
CT ul de azi dupa cca 2 spt de hiperbara 20 m, 3 bari ATA, sedinte de ore! La internare necesarul de O2 era pe la 40l/min, actual stabil la 5l/min. Chiar daca CT ul de azi este departe de un CT perfect si chiar daca pacientul in continuare este intr o stare critica, sansele de recuperare fara sechele cresc considerabil! Pentru ca noi, in Spitalul de Medicina Hiperbara, recuperam de regula astfel de pacienti: COMPLET si RAPID!
Ca idee, astfel de cazuri NU AU NICI O SANSA de supravietuire in afara terapiei hiperbare!“, a transmis șeful clinicii din Mureș, Bogdan Cristian Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.