Polițiști, la locuința unei fetițe premiante la învățătură. Ce cadouri i-au adus

0
601

O fetiță de 11 ani, din comuna Scoarța, a avut parte astăzi de o surpriză imensă. Aceasta s-a trezit acasă cu mai mulți polițiști, care au venit cu mai multe daruri.

Gabriela trăiește într-o familie cu venituri reduse, dar învață foarte bine și este premiantă la învățătură. Visul ei este de a ajunge polițistă.

„Dragă jurnalule, astăzi am luat 10 la limba română, ceea ce mă ajută să ajung mai aproape de visul meu, acela de a deveni poliţist“, scrie Gabriela în jurnal.

Fata este premiantă la şcoală,. Învaţî toată ziua, pentru a-şi atinge visul, acela de a deveni poliţist. De asemenea, ea şi îşi ajută familia cu tot ce poate.

„Deşi situaţia financiară a familiei sale este precară, părinţii, trecuţi deja de prima tinereţe, depun toate eforturile pentru ca Gabriela să îşi poată finaliza studiile şi să ducă la îndeplinire visul său.

La vârsta ei, copila nu îşi petrece timpul liber la joacă, împreună cu alţi copii, ci preferă să citească, să înveţe, să compună sau să picteze.
Nici treburile casnice nu le neglijează. S-a obişnuit cu traiul pe care îl duce şi este mulţumită cu ceea ce are.
Poliţiştii gorjeni nu au putut rămâne indiferenţi, văzând situaţia acestui copil şi şi-au dorit să contribuie la fericirea micuţei şi a familiei sale“, a transmis Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Fata va împlini vârsta 12 ani

Pentru că Gabriela urmează să împlinească mâine vârsta de 12 ani, poliţiştii i-au dus în dar un tort, un „certificat de poliţist junior” şi mai multe materiale cuprinzând activităţi ale poliţiştilor, care să-i amintească în permanenţă de visul ei.
„Familia a primit şi produse alimentare, pentru ca mesele să fie mai îmbelşugate, cel puţin pentru perioada ce urmează.
Aşadar, nu numai că am cunoscut o persoană extraordinară, dar am primit şi o lecţie de viaţă de la un copil, de doar 11 ani“, a mai spus Corina Scurtu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.