Dramaturgul gorjean Valeriu Butulescu va lansa cartea “Maculator existenţial” la Braşov

0
783

În perioada 22-25 martie 2018, în Aula Magna a Universității „Transilvania”din Braşov are loc Târgul Internaţional de Carte şi Muzică „Libris”. Sâmbătă,  24 martie, ora 18:00, în prezenţa autorului, gorjean la origini, Valeriu Butulescu, va avea loc lansarea ultimei sale cărţi „Maculator existenţial”, tipărită sub auspiciile editurii “Libris Editorial” din Braşov.

Cartea cuprinde o selecţie din ultimele aforisme ale autorului şi este prefaţată Alex Ştefănescu, unul din cei mai importanţi critici literari ai momentului. Potrivit lui Alex Ștefănescu: „În alte ţări, în mediile culturale, faci o impresie bună dacă spui că vii din ţara în care trăieşte Valeriu Butulescu. (…). Cine este Valeriu Butulescu? Este cel mai valoros autor de aforisme din România, din toate timpurile, şi unul dintre cei mai valoroşi din lume. Cărţile lui au apărut în toate limbile pământului şi pretutindeni au fost comentate cu admiraţie. A primit numeroase premii în străinătate. (…)”.

De asemenea, dramaturgul Valeriu Butulescu se va întâlni cu reprezentanţi ai teatrului braşovean, care montează o nouă interpretare scenică a dramei „Infinitul Brâncuşi”, piesă reprezentativă a creaţiei dramaturgului Valeriu Butulescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.