O tânără din Țicleni a câștigat 10.000 de Euro la „Puterea Dragostei“

0
2847

O tânără de 22 de ani, din orașul Țicleni, a câștigat Marele Premiu al celui mai urmărit reality show matrimonial din România, „Puterea Dragostei“, de la Kanal D, alături de Radu Dragne, un tânăr de 25 de ani, care este antrenor de fotbal. Ea a intrat în posesia unui CEC de 10.000 de Euro.

„Am avut foarte mari emoții. Am fost foarte fericită. În sinea mea am simțit că o să se întâmple așa“, a spus tânăra.

Adelina este studentă la Pedagogie.

„ Mă numesc Cocioabă Elena Adelina. Vin din orașul Țicleni, sunt studentă la Pedagogie și sunt și cosmeticiană. Sunt de părere că fără a experimenta lucruri noi, viața ar fi una plictisitoare, de aceea am venit la această emisiune. Eu cred că cea mai frumoasă dragoste se trăiește lângă mine. Important este cu cine o voi împărți”, a spus Elena Adelina, la începutul emisiunii

„Puterea Dragostei” e cel mai urmărit reality show matrimonial din România, bazat pe formatul internațional „Power of Love”. Două grupuri, unul al fetelor și altul al băieților, locuiesc într-o casa în care sunt urmăriți permanent, cu scopul de a-și găsi iubirea adevărată. Băieții și fetele locuiesc separat și se întâlnesc, cu diverite ocazii, în fața camerelor de filmare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.