Antrenorul Jordanco Davitkov a fost înlocuit de la echipa de baschet CSM Târgu Jiu

0
258

 

Antrenorul Jordanco Davitkov a fost înlocuit de la CSM Târgu Jiu. Decizia a fost luată în urma meciului pierdut, duminică seara, pe teren propriu, în fața echipei Dinamo București, cu scorul de 73-83.

„CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul Jordanco Davitkov. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 7 Februarie 2022. Jordanco Davitkov a preluat banca tehnică a CSM Târgu Jiu în martie 2021. Echipa va fi antrenată în continuare de Claudiu Alionescu și Alexandru Gliga.

Conducerea clubului CSM Târgu Jiu și antrenorul Jordanco Davitkov au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!“, a anunțat clubul din Târgu Jiu.

Între anii 2001-2007, Jordanco Davitkov a fost antrenor al naționalei Macedoniei. El a mai fost și selecționer al Kuweitului, alături de care a câștigat o medalie de bronz la Jocurile Golfului, în 2011. De asemenea, a câștigat trei titluri în Kuweit cu BC Qadsia (2009-2011). Înainte de experiența din Golf, mai fusese antrenor principal în țara sa natală, în perioada 2000-2008, la al KK Nikol Fert, KK Strumica 2005, Balkan Steel Skopje și KK Rabotnicki. De asemenea, a mai antrenat în Islanda, la BC Snaefell. Ca jucător a evoluat pentru naționala de tineret a Iugoslaviei și a fost primul căpitan al echipei naționale a Macedoniei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.